Jeugdkamp 2023

Jeugdkamp 2023

Dinsdag:

Hierbij het dagverslag van de jongens van groep 7/8, oftewel de stieren:
Vandaag was n hele mooie dag. Met veel boer’n. De spellen waren erg leuk en de leiding nog leuker!! In onze vrije tijd waren wij veel op het springkussen te vinden, hier waren wij vooral lomp en onbenullig #echteboer’n. De dag sloten we af met stoelendans, dit bleek een groot succes dankzij de dikke ploat’n van dj Nick. Omdat het dag 1 is missen we onze ouders nog niet zo erg, maar wij denken dat, dat nog wel komt (dit moesten wij zeggen van Esmee).
Poah

Woensdag:

Dagverslag Evi:
Toen we aankwamen gingen we een dansje doen over het boeren leven. Daarna gingen we naar het veld allemaal spellen doen zoals het biggetje-snoep happen uit een bak water. Vervolgens gingen we douchen en toen gingen we naar de vretschuur. We aten soep, aardappelen, hamburger en doperwten met wortels en nog een paar spellen en toen gingen we naar de kamer.

Donderdag:

Hallo iedereen!

Het was weer een gezellige en grappige dag. We werden vanmorgen weer wakker gemaakt met muziek en pannendeksels. Dat vonden wij erg leuk. Nadat we een heerlijk ontbijt hebben gehad, gingen wij dansen en vossen zoeken in het bos. Vossenjacht was heel leuk, maar we waren ook wel een beetje moe van al dat rennen.
Toch hadden wij genoeg energie om nog te rennen tijdens het smokkelspel! Toen gingen we buiten spelletjes zoals flessenvoetbal, trekkerrace, spijkerbroek hangen en meer. Helaas begon het heeeel hard te regenen, dus gingen wij naar binnen. We gingen toen waar/niet waar doen met boerderijfeitjes en wij hebben ook galgje gedaan op de tv. Vanwege het weer hebben wij vervolgens de spelletjes binnen gedaan en sommige spelletjes niet.
Nu gaan wij zo lekker pannenkoeken eten! Daarna gaan wij met de mensen van onze kamer tijdens de bonte avond een leuk dansje bedenken en deze natuurlijk laten zien! Het beste hebben wij voor het laatst bewaard: de spooktocht! Hier hebben wij ontzettend veel zin in. Als we weer op de kamer zijn mogen we nog lekker snoep eten op de kamers. Morgen gaan wij weer naar huis. Dat vinden wij jammer, maar ook wel leuk om papa en mama weer te zien!

Groetjes Anne (groep 7) & Milou (groep 5)